Gå til sidens indhold

Netværk for bygningskonstruktører med lederansvar

Meld dig til KF’s netværk for ledere, hvis du arbejder som leder i byggebranchen og ønsker ny viden, sparring og kontakt til andre bygningskonstruktører i samme arbejdssituation.

Du kan være med i KF’s ledernetværk, hvis du er bygningskonstruktør og har ledelsesansvar som en væsentlig del af dit job. Der er netværk øst og vest for Storebælt, som kun er for medlemmer af KF.

Er du interesseret i at være med, så skriv til KF@kf.dk.

 • Hvad får du ud af at være med i ledernetværket?

  Ud over at styrke dit personlige netværk med ledende bygningskonstruktører uden for din virksomhed vil netværket give dig:

  • Viden om nye metoder og andres erfaringer
  • Lejlighed til at reflektere over din egen praksis
  • Sparring på dine lederudfordringer og dilemmaer
  • Mulighed for at hjælpe andre på de områder, du ved mest om
  • Bedre karrieremuligheder, hvis du skal videre
 • Hvordan forløber ledernetværket?

  Ledernetværket er ikke en række foredragsmøder, men aktive netværksmøder, hvor deltagerne er på selv. Enkelte gange kan der være eksterne oplægsholdere, men primært vil deltagerne stå for indholdet på møderne med udgangspunkt i egen viden og erfaringer.

  Der bliver afholdt 4 netværksmøder af 3 timers varighed i løbet af et år.

  Størrelsen på netværket er maks. omkring 25 medlemmer. Der lægges fokus på at få opbygget tillidsfulde relationer og sikret fortrolighed blandt deltagerne. En høj tillid giver god grobund for at lære, sparre og udvikle i fællesskab

 • Hvad forventes af dig i ledernetværket?

  Som medlem af netværket skal du bidrage med erfaringer og lederviden. Jo mere viden og ikke mindst engagement, hvert enkelt medlem bidrager med, jo bedre bliver netværket også. Du forpligter dig i udgangspunktet til at møde op og bidrage på alle møderne for dermed at sikre maksimalt udbytte for alle. Enkeltstående afbud accepteres. Alt hvad der bliver talt om på møderne, skal holdes fortroligt. Selve planlægningen er overskuelig og koordineres i grupper typisk over e-mail.

 • Hvad koster det at deltage i ledernetværket?

  Netværket er gratis og kun for KF-medlemmer.

 • Hvordan tilmelder du dig netværk for ledere?

  Skriv til KF@kf.dk om, hvilket netværk du er interesseret i og din stilling.

Bliv medlem

Du skal være medlem af Konstruktørforeningen for at deltage i en af vores netværksgrupper. 

Meld dig ind

Nyhedsbrev for bygningskonstruktører

I KF's nyhedsbrev bliver du opdateret på den aktuelle udvikling i byggeriet og får nyt om alle vores gode tilbud, så du får mest ud af dit medlemskab. Tilmeld dig i dag.

Abonner på KF's månedlige nyhedsbrev