Gå til sidens indhold

Netværk om bæredygtighed

Nu har du som medlem af KF mulighed for at melde dig ind i et netværk om bæredygtighed, der primært foregår online, og som du selv kan være med til at forme.

Flere medlemmer har vist interesse for et onlinenetværk, der handler om bæredygtighed i relation til nybyg og drift.

Derfor tilbyder vi nu bygningskonstruktørerne mulighed for at videndele i et netværk med fokus på bæredygtighed set med bygningskonstruktørernes briller. 

En planlægningsgruppe arrangerer netværksmøder på baggrund af input fra øvrige netværksdeltagere for at sikre, at det er relevans for bygningskonstruktører.

 • Hvem henvender netværket sig til?

  Netværket retter sig mod alle KF-medlemmer, som er interesseret i bæredygtighed i byggeriet og udfordringerne forbundet hermed.

  Du kan fx arbejde med bæredygtighed direkte i dit job, men det er ikke en nødvendighed, blot du er optaget af at diskutere koblingen mellem strategi, vision og de praktiske projekter.

  Hvor du bor i landet, er ikke vigtigt, da netværket primært vil foregå online.

 • Hvad kræver det at være med i planlægningsgruppen?

  Du skal have lyst til at være en aktiv del af at udvikle, planlægge og lede møderne i samarbejde med andre konstruktørkolleger.

  Planlægningsgruppen står selv for planlægning og ledelse af møderne med sparring fra en KF-konsulent.  

  Hvis du vil være en del af planlægningsgruppen, så send en mail til KF@kf.dk, hvor du skriver lidt om, hvad du gerne vil foreslå af emner og indhold, samt hvor ofte du tænker, der skal være møde i netværket. 

 • Hvordan foregår møderne?

  Selvom netværket primært mødes online, behøver det ikke udelukke enkelte fysiske møder. Det er op til dem, der melder sig til at være en del af planlægningsgruppen. Mødefrekvensen vil være 1-1,5 times onlinemøde 4-6 gange årligt – typisk i arbejdstiden.

 • Hvad koster det?

  Dette netværk er gratis, når du er KF-medlem. Du kan ikke deltage, hvis du ikke er medlem. 

 • Hvordan tilmelder jeg mig?

  Uanset om du er interesseret i at deltage aktivt i planlægningsgruppen eller blot deltage i netværket som menigt medlem, så send en mail med dit ønske til KF@kf.dk.

 • Hvornår er der møder?

  Det næste møde handler om LCA i praksis og er 16.05 kl. 13.00-13.55. Du skal tilmelde dig de enkelte netværksmøder i kursuskalenderen på KF.dk/arrangementer. Meld dig til netværket på KF@kf.dk og kom på maillisten for netværket, så vil du løbende få tilsendt information om netværksmøderne. 

Få nyt om byggeriet og KF's gode tilbud

I KF's nyhedsbrev bliver du opdateret på den aktuelle udvikling i byggeriet og får nyt om alle vores gode tilbud. Tilmeld dig i dag.

Tilmeld dig KF's nyhedsbrev