Gå til sidens indhold

TR-tirsdage for tillidsrepræsentanter

Hvis du er tillidsrepræsentant (TR) eller suppleant for en TR, kan du som medlem af KF deltage gratis i en række morgenmøder og webinarer for tillidsrepræsentanter, som klæder dig endnu bedre på TR-opgaven.

Er du tillidsvalgt? Så deltag på TR-tirsdage, der er målrettet tillidsrepræsentanter og suppleanter og få værktøjer til dit arbejde.

Sammen med andre faglige organisationer inviterer KF løbende til uformelle morgenmøder og webinarer med ekspertoplæg om et aktuelt tema, fx robusthed, stress, bisidderrollen og forhandlingsteknik.

Der afholdes ca. 12 møder om året i formiddagstimerne – både fysiske møder (i København og Århus) og online-møder. Som medlem af KF kan du deltage gratis, hvis du er TR eller suppleant.

Se og tilmeld dig arrangementerne i kalenderen på KF.dk/arrangementer

Mere info til TR

Er du tillidsrepræsentant?

På KF’ s særlige site for tillidsrepræsentanter (TR) kan du bl.a. finde information om, hvordan du bliver TR, hvad du skal gøre for at repræsentere dine kolleger bedst muligt, og hvem der er TR på din arbejdsplads.

Se site for TR

Få KF's nyhedsbrev

I KF's nyhedsbrev bliver du opdateret på den aktuelle udvikling i byggeriet og får nyt om alle vores gode tilbud. Tilmeld dig i dag.

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet