Gå til sidens indhold

Job i KF

Konstruktørforeningen er faglig organisation og landets største netværk for bygningskonstruktører. KF søger af og til nye medarbejdere til sekretariatet, hvor der er ansat en blanding af mange forskellige faggrupper. Hvis vi har ledige jobs, finder du dem i menuen til venstre.

Hvis KF aktivt søger nye medarbejdere, finder du dem i listen til venstre. Har vi ingen ledige jobs aktuelt, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Når du sender en ansøgning, behandler vi dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i forbindelse med ansættelsesproceduren, så vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at vurdere, om vi kan tilbyde dig et job i foreningen. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjepart uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen. Vi opbevarer heller ikke din ansøgning eller dit cv udover ansættelsesproceduren uden at indhente tilladelse til det. 

Job i KF

Søg uopfordret

Hvis ikke vi har dit drømmejob slået op, er du altid velkommen til at søge uopfordret.

Send ansøgning
Vil du vide mere?

Om Konstruktørforeningen