Gå til sidens indhold

Job i KF

Konstruktørforeningen er faglig organisation og landets største netværk for bygningskonstruktører. KF søger af og til nye medarbejdere til sekretariatet, hvor der er ansat en blanding af mange forskellige faggrupper. Hvis vi har ledige jobs, finder du dem i menuen til venstre.

Hvis KF aktivt søger nye medarbejdere, finder du dem i listen til højre. Har vi ingen ledige jobs aktuelt, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Som jobansøger giver du et frivilligt og oplyst samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, og at vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at vurdere, om vi nu eller på et senere tidspunkt kan tilbyde dig job hos os. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjeparter, uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen.

Job i KF

Søg uopfordret

Hvis ikke vi har dit drømmejob slået op, er du altid velkommen til at søge uopfordret.

Send ansøgning
Vil du vide mere?

Om Konstruktørforeningen