Gå til sidens indhold

Få din kontrakt tjekket

Det er altid en god ide at få tjekket din kontrakt, før du skriver under, når du bliver tilbudt et nyt job. Det er dog værd at bemærke, at du kan få tjekket din kontrakt på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af din ansættelse.

Mange medlemmer er opmærksomme på, at de kan sende ansættelseskontrakten til gennemsyn hos KF's jurister, når de får et nyt job. Det sikrer, at du kommer godt fra start i ansættelsen, og at kontrakten ikke byder på overraskelser, som du ikke har taget aktivt stilling til, om du vil acceptere. 

Færre er dog klar over, at de også kan få kontrakten tjekket undervejs i ansættelsen, fx når de ændrer funktion eller bliver forfremmet til leder.

Uanset om du er medarbejder eller leder, om der er tale om en nyansættelse eller forfremmelse, bør du altid sende din kontrakt til gennemsyn, før du skriver under. KF tjekker kontrakten inden for 24 timer på hverdage, fx for om:

Send din kontrakt til KF

Send din kontrakt til Konstruktørforeningen, og få den tjekket inden for 24 timer på hverdage.

Kontrakttjek til kf@kf.dk
Vil du vide mere?

Kend din kontrakt

Undgå at blive ansat på dårlige vilkår. Kend din kontrakt og dine ansættelsesvilkår ved at læse mere om kontrakter. 

Læs mere om kontrakter

Læs om ansættelsesklausuler

Bliver du præsenteret for en ansættelsesklausul i forbindelse med et nyt job eller en forfremmelse, bør du kontakte KF straks. 

Læs mere om ansættelsesklausuler