Gå til sidens indhold

Meld dig ind

Som medlem af Konstruktørforeningen og Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa' bliver du en del af landets største netværk for bygningskonstruktører med et stærkt fagligt fællesskab, får kontante medlemsfordele og sikrer dig ved ledighed.

Når du melder dig ind i Konstruktørforeningen (KF) og Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa (KF's a-kasse), bliver du medlem af en fagforening og en a-kasse, der kender din profession og branchens udfordringer indgående.

Du bliver også medlem af Danmarks største netværk for bygningskonstruktører, hvor du får rig mulighed for at netværke med kolleger i mange forskellige sammenhænge og blive en del af et stærkt fagligt fællesskab.

KF står bag dig hele arbejdslivet

KF forhandler overenskomster for bygningskonstruktørerne og står bag hvert eneste medlem for at sikre dig og dine kolleger ordentlige arbejdsvilkår. 

Som medlem af KF får du adgang til kompetent sparring og rådgivning om dit arbejdsliv, din karriere, løn, efter- og videreuddannelse og jobsøgning fra en af landets bedste rådgivninger.

Alt i alt hjælper KF hvert år omkring 4.000 medlemmer med at løse forskellige udfordringer i arbejdslivet. De medlemmer, der bruger KF's rådgivning, har en høj tilfredshed, der placerer os i den bedste tredjedel af foreninger, som vi kan sammenligne os med. 

Som medlem af KF og Konstruktørforeningens a-kasse, kan du spare mange penge, hvis du bliver ledig. Skulle du i løbet af dit arbejdsliv blive ledig i bare 3 måneder, har du tjent 10 års a-kasse-kontingent hjem. Dertil kommer, at KF har et særligt kontingent for ledige, som du kan ansøge om at betale. Du skal selv ansøge om ledighedskontingent hos KF, da KF ikke automatisk får kendskab til, at du er ledig. 

Hvis du vælger at blive selvstændig, kan du fortsat være medlem begge de steder, som kender konstruktørerne allerbedst.

Find dit næste job gennem KF og KF's a-kasse

Gennem dit medlemskab kan du også finde dit næste job. KF udbyder jobsitet Konstruktoerjob.dk, hvor vi både henter jobs fra andre databaser, og hvor arbejdsgivere kan udbyde jobs, der kun bliver offentliggjort der.

Få andel i KF's mange fordele 

Når du melder dig ind i KF, får du samtidig adgang til en lang række fordele, hvoraf nogle gør dig klogere på dit fag, mens andre giver dig så meget ekstra luft i økonomien, at nogle medlemmer ligefrem tjener deres kontingent hjem ved at udnytte KF’s medlemsfordele

Som medlem har du også mulighed for at få støtte til forskellige konstruktørrelevante arrangementer og deltage i en række netværksgrupper og engagere dig i foreningens udvalg, lokale ledelser og bestyrelse.

KF holder dig attraktiv på arbejdsmarkedet

KF udbyder en lang række kurser, som både kan foregå med fysisk fremmøde eller foregå online. Vi klæder dig på i alt fra lønforhandling og byggeteknik til livcyklusanalyser og træbyggeri. Samtidig har KF også indgået aftaler med en lang række af byggeriets kursusudbydere, som medfører rabatter til KF's medlemmer på mindst 10 %. Du finder alle de aktuelle kursus- og arrangementer i vores kalender

Du bliver også del af en forening, der står vagt om uddannelsen og professionen gennem politisk interessevaretagelse for at sikre, at bygningskonstruktørerne har en høj faglig standard, en høj værdi på arbejdsmarkedet og bidrager til et byggeri i en høj kvalitet. Bl.a. arbejder KF for at udbrede kendskabet til bygningskonstruktørerne, og for at konstruktørerne bliver anerkendt i udlandet, så det bliver nemmere at få job i andre lande. 

Bliv medlem af KF og KF's a-kasse

Når du melder dig ind i Konstruktørforeningen og Konstruktørernes a-kasse – en del af FTFa får du et medlemskab, som både holder hånden under dig gennem hele dit arbejdsliv og er konkurrencedygtig i pris i forhold til andre overenskomstbærende fagforeninger.

Bliv medlem
Konstruktørforeningen

Vil du vide mere?