Gå til sidens indhold

Meld dig ind

Som medlem af Konstruktørforeningen bliver du både en del af landets største netværk for bygningskonstruktører med et stærkt fagligt fællesskab og får kontante medlemsfordele.

Når du melder dig ind i Konstruktørforeningen (KF), bliver du medlem af en forening, der kender din profession og branchens udfordringer. Du bliver også medlem af Danmarks største netværk for bygningskonstruktører, hvor du får rig mulighed for at netværke med kolleger i mange forskellige sammenhænge og blive del af et stærkt fagligt fællesskab.

Du får hjælp med arbejdslivet

Som medlem af KF får du adgang til kompetent sparring og rådgivning om dit arbejdsliv, din karriere, løn, efter- og videreuddannelse og jobsøgning fra en af landets bedste rådgivninger. Alt i alt hjælper KF hvert år omkring 4.000 medlemmer med at løse forskellige udfordringer i arbejdslivet. KF's medlemsrådgivning får stor ros af dem, der har brugt den.

Der følger fordele med i medlemskabet

Med medlemskabet følger en lang række fordele. Både nogle, der gør dig klogere på dit fag, og nogle, der giver dig så meget ekstra luft i økonomien, at nogle medlemmer ligefrem tjener deres kontingent hjem ved at udnytte KF’s medlemsfordele.

KF forhandler overenskomster for bygningskonstruktørerne og står bag hvert eneste medlem for at sikre dig og dine kolleger ordentlige arbejdsvilkår.

KF sikrer, at du er attraktiv på arbejdsmarkedet

Du bliver også del af en forening, der står vagt om uddannelsen og professionen for at sikre, at bygningskonstruktørerne har en høj faglig standard og bliver ved med at være attraktive på arbejdsmarkedet. Bl.a. arbejder KF for at udbrede kendskabet til bygningskonstruktørerne, og for at konstruktørerne bliver anerkendt i udlandet, så det bliver nemmere at få job i andre lande. Og du kan holde dine kompetencer og dit vidensniveau i top gennem KF's mange, spændende kurser.

Meld dig ind i FTFa

KF anbefaler, at du melder dig ind i a-kassen FTFa, da det er den, KF samarbejder med. Men du skal selv melde dig ind.  

Bliv medlem af Konstruktørforeningen

Du kan være medlem for din helt egen skyld, for fællesskabets skyld eller for byggeriets skyld. Uanset hvad, er Konstruktørforeningen medlemmernes forening, og du har mange muligheder for at påvirke foreningens aktiviteter og deltage i arbejdet med at gøre KF til den forening, du gerne vil have. 

Bliv medlem
Konstruktørforeningen

Vil du vide mere?