Gå til sidens indhold

Meld dig ind

Som medlem af Konstruktørforeningen og 'Konstruktørforeningens a-kasse - en del af FTFa' bliver du del af landets største netværk for bygningskonstruktører med et stærkt fagligt fællesskab, får kontante medlemsfordele og sikrer dig ved ledighed.

Når du melder dig ind i Konstruktørforeningen (KF) og 'Konstruktørforeningens a-kasse - en del af FTFa' (KF's a-kasse), bliver du medlem af en fagforening og en a-kasse, der kender din profession og branchens udfordringer indgående. Du bliver også medlem af Danmarks største netværk for bygningskonstruktører, hvor du får rig mulighed for at netværke med kolleger i mange forskellige sammenhænge og blive del af et stærkt fagligt fællesskab.

Du får hjælp med arbejdslivet

Som medlem af KF får du adgang til kompetent sparring og rådgivning om dit arbejdsliv, din karriere, løn, efter- og videreuddannelse og jobsøgning fra en af landets bedste rådgivninger. Alt i alt hjælper KF hvert år omkring 4.000 medlemmer med at løse forskellige udfordringer i arbejdslivet. KF's medlemsrådgivning får stor ros af dem, der har brugt den.

Der følger fordele med i medlemskabet

Med medlemskabet følger en lang række fordele. Både nogle, der gør dig klogere på dit fag, og nogle, der giver dig så meget ekstra luft i økonomien, at nogle medlemmer ligefrem tjener deres kontingent hjem ved at udnytte KF’s medlemsfordele.

KF forhandler overenskomster for bygningskonstruktørerne og står bag hvert eneste medlem for at sikre dig og dine kolleger ordentlige arbejdsvilkår. Som medlem af a-kassen får du et medlemskab, hvor du kan være hele livet, uanset om du skifter profession eller bliver selvstændig.

KF's a-kasse har mange tilbud til dig, som bliver ledig eller bare ønsker et nyt job. Bliver du ledig i bare 3 måneder, har du tjent 10 års kontingent hjem. Samtidig bliver du medlem af den a-kasse, der kender konstruktørerne allerbedst og aktivt kan hjælp dig i job gennem en særlig variant af Jobindex. Du har også mulighed for at forsikre din løn med helt op til 40.000 kr. pr. måned ud over dagpengene. 

KF sikrer, at du er attraktiv på arbejdsmarkedet

Du bliver også del af en forening, der står vagt om uddannelsen og professionen for at sikre, at bygningskonstruktørerne har en høj faglig standard og bliver ved med at være attraktive på arbejdsmarkedet. Bl.a. arbejder KF for at udbrede kendskabet til bygningskonstruktørerne, og for at konstruktørerne bliver anerkendt i udlandet, så det bliver nemmere at få job i andre lande. Du kan endvidere holde dine kompetencer og dit vidensniveau i top gennem KF's mange relevante kurser.

Meld dig ind i KF's a-kasse

KF anbefaler, at du samtidig melder dig ind i 'Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa' (KF's a-kasse), da det er den a-kasse, der kender bygningskonstruktørerne allerbedst. Du kan ordne det hele samlet via indmeldingsformularen herunder.

Bliv medlem af KF og KF's a-kasse

Når du melder dig ind i Konstruktørforeningen og 'Konstruktørernes a-kasse – en del af FTFa' får du et medlemskab, som både holder hånden under dig gennem hele dit arbejdsliv og er konkurrencedygtig i pris i forhold til andre overenskomstbærende fagforeninger.

Bliv medlem
Konstruktørforeningen

Vil du vide mere?