Gå til sidens indhold

Fordele ved a-kassen

Med et medlemskab af ’Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa’ får du en række fordele, som du kan læse mere om herunder.

Når du melder dig ind i Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa, får du en række fordele. 

Du er økonomisk dækket

Du får økonomisk sikkerhed, fordi du er dækket af dagpenge, hvis du en dag står uden job. Er du ledig i bare tre måneder, har du tjent 10 års kontingent hjem igen.

Du kan yderligere supplere dine dagpenge med Konstruktørforeningens a-kasses attraktive lønsikring, som kan give dig ekstra tryghed i det daglige, fordi du kan forsikre op til 90 % af din løn.

Du får en a-kasse, der kender dit fag

Konstruktørforeningens a-kasse har et unikt kendskab til dit arbejdsmarked og dine jobmuligheder. Over 10.000 bygningskonstruktører er allerede medlem. Vi er derfor den a-kasse, der kender konstruktørerne bedst.

Vær medlem hele livet

Med Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa får du en tværfaglig a-kasse. Derfor kan du beholde dit medlemskab hele dit arbejdsliv – også hvis du skifter branche.

Iværksættere er velkomne

Har du egen virksomhed? Det er ikke noget problem som medlem af Konstruktørforeningens a-kasse, som har en afdeling, der alene tager sig af medlemmer med egen virksomhed.

Bliv medlem af både KF og a-kasse

Du kan melde dig ind i KF og a-kasse på en gang:

Meld dig ind

Tegn en lønsikring

Vil du være sikret en højere indtægt end dagpenge, hvis du bliver ledig, så kan du tegne en lønsikring gennem Konstruktørforeningens a-kasse – en del af FTFa.

Læs mere om lønsikring

Fordele ved medlemskab af KF

Et medlemskab af Konstruktørforeningen giver også adgang til en lang række af fordele fx rabatter på kurser, billige forsikringer, attraktiv pensionsordning og meget mere.

Se de mange fordele

Søg job på Konstruktørjob.dk

Bliver du ledig eller har du bare lyst til at prøve noget nyt, så tjek altid KF's jobdatabase Konstruktoerjob.dk. Her bliver der tit lagt jobopslag op, som du ikke finder andre steder.

Se de ledige job

Få råd om jobsøgningen

KF står til rådighed i alle faserne af din jobsøgningsproces lige fra karrierecoaching og ansøgning til jobsamtale og tjek af din nye kontrakt.

Se KF's råd