Gå til sidens indhold

Download MAK-logo

Som medlem af Konstruktørforeningen må du bruge betegnelsen 'MAK' for at indikere, at du har et vist kompetenceniveau. KF har udviklet et særligt logo, som du kan bruge i din signatur, på din hjemmeside, visitkort eller lignende.

Når du er medlem af Konstruktørforeningen, må du bruge betegnelsen 'MAK', som en tilføjelse til din titel. MAK står for 'Medlem af Konstruktørforeningen'. Ved at bruge betegnelsen viser du omverdenen, at du har et højt kompetenceniveau og er med til at udbrede kendskabet til konstruktørerne og deres kompetencer. 

I boksen nedenfor kan du downloade logoet i tre forskellige formater. Du kan trække i dem, så de passer til den størrelse, du gerne vil have. Du må bruge logoet, så længe du er medlem af KF. Melder du dig ud, skal du fjerne logoet fra dine produkter.

PNG- og JPG-filenerne især velegnet til hjemmesider, e-mails og andre digitale løsninger.

EPS-filen skal du bruge, hvis du skal have noget trykt. Det kan fx være visitkort og tryksager. Du kan højst sandsynligt ikke selv se indholdet, men skal henvise din grafiker til at hente filen her med besked om, at filen kan skaleres proportionalt.

MAK-logo

Download filerne