Gå til sidens indhold

Download MAK-logo

Som medlem af Konstruktørforeningen må du bruge betegnelsen 'MAK' for at indikere, at du har kompetencer på niveau med en konstruktør. KF har udviklet et særligt logo, som du kan bruge i din signatur, på din hjemmeside, visitkort eller lignende.

Når du er medlem af Konstruktørforeningen, må du bruge betegnelsen 'MAK', som en tilføjelse til din titel. MAK står for 'Medlem af Konstruktørforeningen'. Ved at bruge betegnelsen viser du omverdenen, at du har et kompetenceniveau, der svarer til en uddannelse som bygningskonstruktør, og at du er medlem af et professionelt fælleskab med fokus på fagligheden. Samtidig er du også med til at udbrede kendskabet til konstruktørerne og deres kompetencer. 

I boksen nedenfor kan du downloade logoet i tre forskellige formater. Du kan trække i dem, så de passer til den størrelse, du gerne vil have. Du må bruge logoet, så længe du er medlem af KF. Melder du dig ud, skal du fjerne logoet fra dine produkter.

PNG- og JPG-filenerne især velegnet til hjemmesider, e-mails og andre digitale løsninger.

EPS-filen skal du bruge, hvis du skal have noget trykt. Det kan fx være visitkort og tryksager. Du kan højst sandsynligt ikke selv se indholdet, men skal henvise din grafiker til at hente filen her med besked om, at filen kan skaleres proportionalt.

  • Er det i strid med GDPR at bruge MAK-betegnelsen?

    Nogle arbejdsgivere er bekymrede for at overtræde loven om beskyttelse af personoplysninger (persondatalovgivningen/GDPR) ved at lade deres ansatte bruge MAK-betegnelsen i deres signaturer eller på virksomhedens hjemmeside.

    Men det behøver arbejdsgiverne ikke bekymre sig for. De gør ikke noget forkert ved at oplyse om dit fagforeningsmedlemsskab ved brug af MAK-betegnelsen, når du selv har valgt offentligt at oplyse om dit medlemskab på samme måde.

    Hvis din arbejdsgiver insisterer på dokumentation, kan du henvise til Databeskyttelsesloven, § 7, stk. 1. På samme link finder du også EU's persondataforordning vedlagt som bilag 1, hvorfra du kan henvise til artikel 9, stk. 2. 

MAK-logo

Download filerne