Gå til sidens indhold
Opdateret 7.4.20

KF aflyser flere arrangementer pga. coronavirus

Konstruktørforeningen har på baggrund af regeringens seneste udmelding om coronavirus besluttet at aflyse foreningens arrangementer og kurser i perioden. Enkelte kurser vil muligvis blive afholdt som webinarer.

Foto: Tim Gouw - Unsplash

Som bekendt lukkede regeringen Danmark ned den 11. marts 2020 i forsøg på at nedskalere smitte fra coronavirus. Den 23. marts 2020 forlængede regeringen yderligere nedlukningen til og med den 13. april. Og den 6. april forlængedes nedlukningen og begrænsningen af forsamlinger igen. 

Det har ført til, at Konstruktørforeningen (KF) nu aflyser foreningens arrangementer til og med den 31. august 2020. Om det siger KF’s sekretariatsleder Kim Benzon Knudsen:

”Vi følger til hver en tid regeringens anvisninger for at modvirke spredningen af coronavirus og har lagt lidt ekstra dage oven i for at være på den sikre side.”

Tilmeldte får direkte besked

Er du meldt til et arrangement hos KF, vil du få direkte besked, hvis det er aflyst.

”Vi er i fuldt sving med at skrive ud til alle, der er meldt til de arrangementer, der bliver aflyst og undersøger også, om der er kurser, der egner sig til at blive afholdt som webinarer. Under alle omstændigheder får du direkte besked på, hvad der sker med det arrangement, som du er meldt til,” siger Kim Benzon Knudsen og tilføjer:

”Har du har betalt for at deltage i et arrangement, der bliver aflyst, får du pengene retur.”

Nye arrangementer

Om de aflyste arrangementer bliver udbudt på ny, ved Kim Benzon Knudsen endnu ikke. Han siger:

”Vi kan ikke sige, om vi kan udbyde de aflyste arrangementer igen, når situationen normaliseres. Det afhænger både af underviserne og kalenderen. Men vi vil forsøge at afklare det hurtigst muligt, når driften bliver normal igen."

Kontakt KF

Lige nu er det bedst at kontakte KF ved at sende en e-mail.

Skriv til KF

Mød ikke op på sekretariatet

KF har p.t. hverken mulighed for at modtage personligt fremmødte gæster eller modtage fysisk post.

Mød ikke op på KF’s sekretariat

Læs mere

Få svar på en række spørgsmål om, hvordan du forholder dig til coronavirus.

Læs mere om corona og jobbet