Gå til sidens indhold

Mød ikke op på KF’s sekretariat

Som følge af regeringens udmelding om coronavirus, vil det ikke være muligt i den kommende tid at møde personligt op på Konstruktørforeningens sekretariat i centrum af København. Sekretariatet kan heller ikke modtage fysisk post.

Foto: Luke Chesser
KF's sekretariat vil være næsten tømt for medarbejdere, der i den kommende tid arbejder mest muligt hjemme. Modelfoto: Luke Chesser.

Efter at regeringen den 11. marts 2020 sendte alle offentligt ansatte hjem og opfordrede privatansatte til at arbejde hjemme, har Konstruktørforeningens (KF’s) ledelse valgt, at sekretariatet også følger anvisningerne. Om det siger KF’s sekretariatsleder Kim Benzon Knudsen:

”Derfor vil det ikke være muligt at møde personligt op på sekretariatet i centrum af København. De sekretariatsmedarbejdere, som kan arbejde hjemmefra, gør det. Så udover, at vi tager del i ansvaret for ikke at sprede virus, så vil du slet ikke kunne møde de medarbejdere, du har brug for at tale med.”

Kim Benzon Knudsen gør yderligere opmærksom på, at KF's udlejer af de lokaler, som sekretariatet holder til huse i, har lukket alt fra reception til adgang til huset. 

"Derfor kan vi heller ikke modtage fysisk post i den kommende tid. Vi anbefaler derfor, at du scanner dine filer ind og mailer dem til os."

En e-mail er den bedste kontaktform

Har du i det hele taget brug for at kontakte KF, opfordrer Kim Benzon Knudsen til, at du skriver en e-mail til sekretariatet. Han siger:

”Lige nu arbejder sekretariatet på højtryk for at få aflyst arrangementer, orienteret både deltagere og oplægsholdere og i det hele taget orienteret alle, der har brug for det samtidig med, at vi forsøger at opretholde så normal en drift som muligt. Derfor vil det være en stor hjælp, at du kontakter os skriftligt i stedet for at ringe. Og så er det en god ide, at følge med på KF’s særlige corona-site, hvor vi løbende informerer om alt det, du har brug for at vide.”

Du finder adgang til KF’s nye site, der særligt handler om coronavirus øverst på forsiden af kf.dk.

Kontakt KF

Har du brug for at kontakte KF, er det bedst at sende en e-mail.

Kontakt KF

Spørgsmål og svar om corona

Få svar på en masse spørgsmål om jobbet under coronakrisen.

Sådan forholder du dig til coronavirus

KF aflyser arrangementer

Som følge af corona har KF aflyst alle kurser og arrangementer - foreløbig frem til og med den. 29. marts.

KF aflyser arrangementer pga. coronavirus