Gå til sidens indhold

Opdater dine oplysninger i Mit KF

Overenskomstforhandlingerne i den almennyttige boligsektor er i gang, og snart går de i gang på det offentlige område. For at KF kan holde dig opdateret i udviklingen af forhandlingerne, er det helt centralt, at din mailadresse og arbejdsgiver er opdateret i Mit KF.

Email Brett Jordan Lpzy4da9aro Unsplash

Er du ansat i en den almennyttige boligsektor eller i det offentlige, bør du sikre, at du er registreret med din korrekte e-mail i vores medlemssystem. 

Få den målrettede information

Derfor opfordrer formand for Konstruktørforeningen (KF) Kirsten Nielsen, som også står i spidsen for overenskomstforhandlingerne, medlemmerne til at at tjekke, om de er registreret korrekt i Mit KF:

”Meget kommunikation om forhandlingerne foregår kun via direkte mails. Derfor hører du kun fra os, hvis vi har dig registreret på et af de relevante områder,” siger hun og tilføjer:

”Du kan selv opdatere oplysninger, som fx din e-mailadresse, dit telefonnummer og din arbejdsgiver nemt og hurtigt i Mit KF. Hvis forhandlingerne går galt, og det kommer til en konflikt, hvor medlemmerne bliver lockoutet og hjemsendt uden løn, er det endnu vigtigere, at vi har de rigtige oplysninger. De er også en forudsætning for, at du kan få konfliktstøtte.”

Registrer din private e-mail i Mit KF

KF anbefaler, at du bruger din private e-mailadresse, da du kan risikere, at din arbejdsgiver inddrager din pc og evt. arbejdstelefon i tilfælde af konflikt. Det er nemt at gøre i Mit KF, som du finder link til i boksen herunder. 

Opdater i Mit KF

Opdater dine oplysninger ved at logge ind på Mit KF.

Mit KF
Om OK23

KF's OK-side

Overenskomstforhandlingerne på det private område er allerede i fuld gang på industriens område, mens forhandlingerne på arkitektområdet forventes at begynde i løbet af uge 7.

Du kan læse mere om, hvordan forhandlingerne kommer til at foregå og se en forventet tidslinje på vores særlige OK23-site: kf.dk/ok23.

Se siden OK23 her