Gå til sidens indhold
Nyhed: 13.09.2023

Opdater dine oplysninger i Mit KF

For at KF kan holde dig opdateret om blandt andet overenskomstforhandlinger, er det helt centralt, at din mailadresse og arbejdsgiver er opdateret i Mit KF.

Email Brett Jordan Lpzy4da9aro Unsplash

KF kommunikerer løbende til medlemmerne om blandt andet overenskomstforhandlinger, lønstatistik og meget andet, der er vigtigt og relevant for dit arbejdsliv. 

Derfor bør du sikre dig, at du er registreret med din korrekte e-mail i vores medlemssystem, så du ikke går glip af noget.  

Få den målrettede information

Derfor opfordrer formand for Konstruktørforeningen (KF), Kirsten Nielsen, som også står i spidsen for overenskomstforhandlingerne, medlemmerne til at at tjekke, om de er registreret korrekt i Mit KF:

”Meget kommunikation om forhandlingerne foregår kun via direkte mails. Derfor hører du kun fra os, hvis vi har dig registreret på et af de relevante områder,” siger hun og tilføjer:

”Du kan selv opdatere oplysninger, som fx din e-mailadresse, dit telefonnummer og din arbejdsgiver nemt og hurtigt i Mit KF. Hvis forhandlingerne går galt, og det kommer til en konflikt, hvor medlemmerne bliver lockoutet og hjemsendt uden løn, er det endnu vigtigere, at vi har de rigtige oplysninger. De er også en forudsætning for, at du kan få konfliktstøtte.”

Registrer din private e-mail i Mit KF

KF anbefaler, at du bruger din private e-mailadresse, da du kan risikere, at din arbejdsgiver inddrager din pc og evt. arbejdstelefon i tilfælde af konflikt. Det er nemt at gøre i Mit KF, som du finder link til i boksen herunder. 

Opdater i Mit KF

Opdater dine oplysninger ved at logge ind på Mit KF.

Mit KF