Gå til sidens indhold
Opdateret 15.06.23

Stil op til valg i KF’s fem regionsledelser og i bestyrelsen

Hvis du har lyst til at stille op som medlem af en af KF’s fem regionsledelser og/eller som regionsvalgt bestyrelsesmedlem, læs mere her.

Valg FOTO Palle Skov
Interesserede kandidater skal på KF.dk/valg2023 i deres valgoplæg på højst 700 tegn skrive, hvorfor de stiller op, og hvad de vil sætte fokus på. Foto: Palle Skov

I efteråret 2023 er der igen mulighed for, at du kan stille op til valg til vigtige poster i Konstruktørforeningen (KF) og hermed være med til at påvirke foreningens aktiviteter og kurs.

Der skal vælges op til 7 repræsentanter til hver af foreningens 5 regionsledelser. Derudover er de 5 poster som regionsvalgte bestyrelsesmedlemmer og deres suppleanter også på valg i 2023.

Som medlem af en regionsledelse vælges du for 2 år ad gangen, mens du som regionsvalgt bestyrelsesmedlem og suppleant herfor vælges for 4 år ad gangen.

I begge tilfælde giver posten dig gode muligheder for at påvirke foreningens aktiviteter og forsatte kurs.

Kun aktive medlemmer er valgbare

For at kunne stille op til valget i en regionsledelse eller som regionsvalgt bestyrelsesmedlem skal du være aktivt medlem af KF og bo i den region, du stiller op i.

Præsentation af kandidater i Konstruktøren

I valgoplægget skal du på højst 700 tegn skrive, hvorfor du stiller op, og hvad du vil sætte fokus på. Alle kandidater præsenteres i fagbladet Konstruktøren nr. 4 2023 med navn, foto og beskrivelse. Derudover kan kandidaterne præsentere sig selv personligt på De regionale Konstruktørdage i uge 43, 44 og 45 2023.

Frist for at stille op: 1. september 2023

Hvis det lyder som noget for dig, skal du melde dit kandidatur på valgblanketten på KF.dk/valg2023 senest fredag den 1. september 2023 kl. 12.

Hvis der ikke er opstillet flere kandidater end dem, der skal vælges, er der fredsvalg uden afstemning. Er der opstillet flere kandidater, end der skal vælges, afholdes der urafstemning fra den fra den 10. november til den 20. november 2023.

Herunder ser du KF’s nuværende bestyrelse – som ikke keder sig på møderne! Læs KF-formand Kirsten Nielsens opslag på LinkedIn om, hvorfor hun synes, du skal stille op til valg i bestyrelsen.

KF’S Nuværende Bestyrelse (Juni 23)
KF’s nuværende bestyrelse (juni-23). Foto: KF
VALG 2023

Stil op til valg i KF

I 2023 er både de 5 regionsvalgte bestyrelsesmedlemmer og alle medlemmer i de 5 regionsledelser på valg.

Læs hvad arbejdet i hhv. KF’s regionsledelser og KF’s bestyrelse går ud på, og hvordan du kan stille op:

Valg2023
KF'S ORGANISATION

Hvad laver KF’s bestyrelse og 5 regionsledelser?

  • Se hvem der sidder i KF's bestyrelse, og hvad arbejdet går ud på:
  • Se hvem der sidder i ledelsen for en KF's 5 regioner, og hvad arbejdet går ud på.