Gå til sidens indhold

Følg KF og formandskabet på SoMe

Ved at følge Konstruktørforeningen og dets formandskab på de sociale medier kan du blive opdateret på konstruktørrelevante emner og give direkte respons, hvor du ønsker det.

Social Media Pixabay
Ved at følge KF og dets formandskab på de sociale medier kan man blive opdateret på konstruktørrelevante emner og give direkte respons. Foto: Pixabay

Har du lyst at blive opdateret på konstruktørrelevante nyheder, debatter, kurser, konferencer og job?

Eller er du bare nysgerrig efter at følge med i, hvad KF’s formand og næstformand foretager sig i embedsmedfør, og hvilke tanker de gør sig om profession, politik og passion?

Så har du mulighed for at følge både Konstruktørforeningen (KF), dens formandskab og kommunikationschef på de sociale medier (SoMe) – fra facebook og LinkedIn til Twitter – og ikke mindst give din mening direkte til kende.

Find SoMe-adresserne herunder.

KF på Twitter

KF på LinkedIn

Facebook

KF på SoMe

Følg med i opslag og debatter

Konstruktørforeningens SoMe-sider henvender sig til primært til konstruktører og konstruktørstuderende, men også til andre interesserede i byggebranchen.

Her finder du opslag om alt fra KF i medierne, debatter, interessante artikler, job og kurser – altid med profession og faglighed i centrum.