Gå til sidens indhold

KF har problemer med mails

Konstruktørforeningen (KF) har fået installeret et nyt system til kryptering af e-mails. Desværre driller systemet, og du kan derfor opleve at modtage tomme mails eller helt mangle et svar. KF opfordrer alle, der kan være ramt af problemet, til at kontakte os.

keyboard-453798_1280.jpg

Konstruktørforeningen er i disse dage ved at indføre et nyt krypteringssystem i Outlook, som sørger for, at alle mails kommer sikkert frem til modtageren. Desværre giver det lidt problemer i indkøringsfasen:

”Vi oplever lige nu, at flere medlemmer får tomme mails fra os eller mails fra kf@kf.dk, som slet ikke kan åbnes. Det skyldes, at det nye krypteringssystem, som vi er ved at implementere, volder os lidt problemer. Vi håber, at problemet er løst i løbet af få dage,” fortæller Konstruktørforeningens sekretariatsleder Kim Benzon Knudsen og fortsætter:

”Da vi imidlertid ikke kan se med 100 procents sikkerhed, hvem der er ramt af problemet, og hvem der ikke er, så opfordrer jeg til, at du tager fat i os igen, hvis du tror du er ramt af problemet. Du kan sagtens skrive til os - det er kun de mails, som sekretariatet sender ud af huset, der er ramt af problemet.”

I alle fald er der ingen af de mails, der er virus, understreger Kim Benzon Knudsen.

Sådan opleves problemet

Har du skrevet til os efter den 11. marts 2019, kan du være ramt af problemet, som kan optræde på følgende måde:

  • Du har modtaget en tom mail fra kf@kf.dk (hvis du åbner mailen så meget, du kan, kan du muligvis trykke på en hængelås og åbne mailen – det kan du trygt gøre)
  • Du har modtaget en mail fra kf@kf.dk eller fra en medarbejders e-mail, som du ikke kan åbne 
  • Du har skrevet til os, men har ikke hørt fra os.

Kontakt KF

Få en oversigt over alle de muligheder, der er for at kontakte KF.

Kontakt KF