Gå til sidens indhold

Bliv studenterambassadør på UCL

Har du lyst til at understøtte og bidrage til et godt studiemiljø for dig og dine medstuderende? Så kan du nu søge et studiejob i Konstruktørforeningen som studenterambassadør på UCL i Odense.

Foto: Alexis Brown

Konstruktørforeningen (KF) søger en studenterambassadør til uddannelsesinstitutionen UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense. Som studenterambassadør for KF skal du have lyst til at udbrede faglig viden og skabe aktiviteter for dine medstuderende på bygningskonstruktøruddannelsen.

Du får et alsidigt studiejob som KF's repræsentant på dit uddannelsessted. Du skal bl.a. afvikle aktiviteter og tiltrække flere studiemedlemmer til foreningen. Sammen med fire andre studenterambassadører – placeret på andre udvalgte bygningskonstruktøruddannelser i landet – skal du også udvikle og gennemføre indsatser målrettet studerende og dermed styrke relationen mellem dem og foreningen.

Om jobbet

Som studenterambassadør er du KF’s ansigt udadtil og bindeleddet til sekretariatet i København. Dine opgaver er bl.a. at:

 • Planlægge og afvikle lokale studieaktiviteter, både faglige og sociale
 • Fortælle om fordelene ved KF-medlemskabet og rekruttere nye medlemmer
 • Samarbejde med lokale studenterforeninger
 • Skabe synlighed og opmærksomhed om KF på sociale medier, særligt på Instagram
 • Tiltrække dine medstuderende til KF’s lokale arrangementer
 • Afvikle webinarer, kurser og arrangementer – både for studerende og medlemmer.

KF tilbyder

 • Et selvstændigt job med stort ansvar og frie rammer, som du selv er med til at forme
 • Mulighed for at afprøve egne ideer og igangsætte aktiviteter
 • Mulighed for at udbygge dit netværk med kontakter i branchen
 • Et styrket cv med erfaringer inden for organisering og eventudvikling
 • Oplæring i hvad KF står for, og hvad medlemskabet indeholder
 • Gode kollegaer, som gerne hjælper.

Om dig

 • Studerende på bygningskonstruktøruddannelsen og har mindst 1 ½ år tilbage af uddannelsen
 • God til at møde og samle mennesker og få dem til at netværke
 • En med mange ideer og god til at sætte ting i gang
 • Struktureret, har overblik og følger ting til dørs
 • Ikke bange for at stille dig op på ølkassen og tale til en forsamling.

Løn og arbejdsvilkår

Som udgangspunkt er arbejdstiden op til 10 timer om ugen. Du har dog stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine timer i overensstemmelse med dit studie. I perioder vil der være mere arbejde fx omkring studiestart. Nogle aktiviteter afholdes om aftenen. Du får en timeløn på 140 kr. plus pension.

En del af jobbet inkluderer også rejseaktivitet til andre uddannelsessteder og cirka to workshopper pr. halvår i København.

Søg jobbet

Send din ansøgning og dit CV til kf@kf.dk mærket ’Studenterambassadør UCL’ i emnefeltet.

Vi ansætter løbende, så søg hellere før end siden.

Har du spørgsmål?

Daniela Knürr
Konsulent
Tlf.: 9189 9890
daniela@kf.dk

Vil du vide mere?

Om KF

KF er bygningskonstruktørernes faglige organisation og standsforening samt Danmarks største netværk for bygningskonstruktører og studerende på bygningskonstruktøruddannelsen.

KF repræsenterer bygningskonstruktørerne og er dannet og ledet af bygningskonstruktører.

Vi forhandler løn og arbejdsvilkår, arbejder for kvalitet i byggeri og uddannelse samt giver adgang til en lang række andre medlemsfordele.

Læs mere om KF
Persondata:

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger

Når du sender en ansøgning, behandler vi dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i forbindelse med ansættelsesproceduren, så vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg med det formål at vurdere, om vi kan tilbyde dig et job i foreningen. Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Vi behandler dine oplysninger internt og overdrager i den forbindelse ikke dine oplysninger til tredjepart uden forudgående at indhente dit samtykke til videregivelsen. Vi opbevarer heller ikke din ansøgning eller dit cv udover ansættelsesproceduren uden at indhente tilladelse hertil.