Gå til sidens indhold

Ny folder: Meld dig ind i KF og stå stærkere som konstruktør

En ny folder giver et hurtigt overblik over de mange fordele, der er ved at være medlem af Konstruktørforeningen. Folderen kan bruges i forbindelse med hvervning af nye medlemmer.

Meld Dig Ind I KF 16 9

”Da jeg blev afskediget, henvendte jeg mig til KF. Her tog en konsulent over og lavede en fratrædelsesaftale for mig. Hun var professionel, lyttende og hurtig til at gennemskue kernen i opgaven, så jeg følte mig helt tryg og var lettet over, at jeg ikke skulle tænke mere over det.”

Det siger bygningskonstruktør Ole Lund i den nye fold med titlen ’Meld dig ind i Konstruktørforeningen’, som Konstruktørforeningen (KF) netop har udgivet.

I folderen kan du læse om de mange fordele, der er ved at være medlem, som de 10.000 bygningskonstruktører, der allerede er medlem, har adgang til. Fordelene dækker alt fra rådgivning om karriere og feedback på jobansøgninger til en særligt udarbejdet lønstatistik, ret til at bruge MAK-titlen, gode forsikringsordninger og rabat på kurser hos mange af byggeriets kursusudbydere. Dertil kommer et gratis medlemskab for studerende.

Et fællesskab af 10.000 konstruktører

Om den nye folder siger KF-formand Kirsten Nielsen:

”Vi håber , at vi med folderen kan gøre det nemmere for tillidsrepræsentanterne og andre medlemmer bedste forklare potentielle medlemmer, hvorfor det er værd at melde sig ind i KF’s fællesskab af mere end 10.000 bygningskonstruktører.”

Kontingentet i KF er fuldt fradragsberettiget.

DOWNLOAD

Stå stærkt: Meld dig ind i KF

Konstruktørforeningen (KF), der er dannet og ledet af bygningskonstruktører, udvikler faget, skaber anerkendelse af professionen og rådgiver dig, når du har brug for det.

Download folder om alle fordelene ved at være medlem af KF:

Meld dig ind i KF