Gå til sidens indhold

Se PFA-webinar om din pension i et uroligt aktiemarked

PFA afholdt i torsdags et webinar for medlemmer af Konstruktørforeningen med pensionsordningen Konstruktørpension om, hvordan pensionsselskabet forholder sig til den aktuelle uro på det finansielle marked. Fik du ikke set webinaret i torsdags, kan du streame det her.

PFA.bmp
Forbrugerøkonom Carsten Holdum (tv) og kundechef Claus Bielefeldt – begge fra PFA..

Skal du være urolig for din pension, og skal du gøre noget i en fart? Det er nok nogle af de spørgsmål som pensionsopsparere stiller sig selv i disse dage, hvor coronakrisen skaber stor uro på de finansielle markeder.

Derfor tilbød PFA – som mange medlemmer har deres pension igennem – torsdag den 19. marts 2020 mulighed for at deltage i et direkte webinar om uroen på aktiemarkedet.

I webinaret kunne du høre, hvordan pensionsselskabet selv navigerer gennem uroen under coronakrisen, og hvilke råd pensionselskabet har til dig som pensionsopsparer, om hvordan du forholder dig til dine pensionsinvesteringer.

Kunne du ikke deltage i torsdags, har PFA optaget webinaret, så du kan se eller gense det, når det passer dig.

PFA's webinar

Har du spørgsmål om din pension

Har du spørgsmål om din pension kan du kontakte PFA Rådgivningscenter på tlf.: 70 12 50 00.

Du kan også løbende følge med på PFA’s særlige coronasite på pfa.dk/corona, hvor der bl.a. er aktuelle kommentarer til markedsudviklingen og en oversigt med svar på de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med coronakrisen.

Læs mere på PFA.dk

Læs også