Gå til sidens indhold

Ny vejledning om midler til efteruddannelse for ansatte i arkitektbranchen

Konstruktørforeningen har i samarbejde med FAOD/JA, TL og Dansk Industri udarbejdet en ny vejledning om efteruddannelsesmidler inden for arkitektbranchens overenskomster. Download vejledningen her.

Ny Vejledning Om Efteruddannelsesmidler FOTO Pixabay
Vejledningen om efteruddannelsesmidler omfatter kun medarbejdere, der er dækket af arkitektbranchens overenskomster. Foto: Pixabay

Er du ansat på en tegnestue, der er omfattet af overenskomsterne på arkitektområdet, skal der hver måned afsættes et beløb til efteruddannelse.

Formålet med ordningen er at sikre både den ansattes og virksomhedens faglige udvikling.

Konstruktørforeningen har i samarbejde med FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), JA (Jordbrugsakademikerne), TL (Teknisk Landsforbund) og DI (Dansk Industri) udarbejdet en ny vejledning om efteruddannelsesmidler.

I vejledningen kan du bl.a. læse om reglerne for, hvordan efteruddannelsesmidlerne optjenes, hvordan du kan bruge dem, og hvad der sker med efteruddannelsesmidlerne, hvis du skifter job.

DOWNLOAD

Vejledning om efteruddannelsesmidler

Der er udkommet en ny vejledning om efteruddannelsesmidler i arkitektbranchen for 2022. Hent den her: 

ARKITEKTBRANCHEN

Overenskomst for konstruktører

KF har med DI (Dansk Industri) indgået ’Konstruktøroverenskomsten for Arkitektbranchen’, som de fleste bygningskonstruktører i arkitektvirksomheder er dækket af. 

Læs mere om overenskomsterne på arkitektområdet