Gå til sidens indhold

Efterårets kursuskatalog for bygningskonstruktører er udkommet

Konstruktørforeningen har udsendt efterårets katalog over kurser og uddannelser for bygningskonstruktører. Kataloget er indlagt som indstik i Konstruktøren nr. 2 2020 og kan downloades på KF.dk.

Kursuskatalog Efterår 2020_16-9.png
Det nye kursuskatalog tilbyder et bredt udsnit af møder, kurser og uddannelser inden for flere af byggebranchens arbejdsområder udbudt af KF eller anerkendte kursusvirksomheder. Mange af kurserne er gratis eller tilbydes til en favorabel pris.

”Der er ingen vej udenom. Du må investere i din viden og kompetencer, hvis du vil følge med udviklingen i byggebranchen og kunne løse de udfordringer, som vi står overfor.”

Det siger Kirsten Nielsen, næstformand i Konstruktørforeningen (KF), i sit forord til foreningens efterårskatalog over kurser og uddannelser, der særligt retter sig mod bygningskonstruktører, og som omfatter emner fra skimmelsvampe og terrorsikring af bygninger til Konstruktørernes lederuddannelse, håndtering af stress og opstart af selvstændig virksomhed.

Alle KF’s medlemmer har modtaget kataloget som indstik i Konstruktøren nr. 2 2020, men kan også downloades på KF.dk under Pjecer og publikationer.

Mange af katalogets tilbud er gratis eller har rabat – typisk mellem 10 og 50 % – fordi KF har indgået rabataftaler med mange væsentlige kursusudbydere i branchen.

Se mere i 'Bygningskonstruktørernes kurser og uddannelser – Efterår 2020'.

NB!

Ved en fejl er billederne i kataloget blevet trykt i for lav en opløsning. Det betyder, at det visuelle udtryk ikke er optimalt – hvilket KF beklager! Vi har dog valgt at distribuere kataloget alligevel for at undgå et unødvendigt spild af ressourcer. 

EFTERUDDANNELSE

Uddannelseskatalog for bygningskonstruktører

Se Konstruktørforeningens uddannelseskatalog og andre publikationer:

Pjecer og publikationer
Medlemsblad

Nyt nummer af Konstruktøren

Se også KF’s seneste nummer af Konstruktøren, hvor vi bl.a. skriver om Isfjordscentret – som er kompleks arkitektur i et arktisk klima – og om BYG-ERFA’s erfaringsblad om tagterrasser samt bringer et debatindlæg om, hvorfor det er så svært for konstruktørstuderende på den internationale linje at komme i praktik.

Konstruktøren nr. 2 2020