Gå til sidens indhold
OK23

KF undersøger arkitektansattes overenskomstkrav

Konstruktørforeningen har netop udsendt en undersøgelse til alle arkitektansatte bygningskonstruktører. Undersøgelsen skal give foreningens forhandlingsafdeling rygstød i de kommende forhandlinger.

Foto: Nugroho Dwi Hartawan, Pixabay

”Hvilket af følgende 6 punkter er vigtigst for dig i forhold til dine ønsker til løn og arbejdstid?”

Det er et noget af det, den undersøgelse, Konstruktørforeningen (KF) udsendte til alle arkitektansatte medlemmer mandag eftermiddag den 19. september 2022, søger at afdække. Undersøgelsen skal danne basis for de kommende overenskomstforhandlinger i foråret 2023 med Dansk Industri (DI).

Undersøgelsen, der har emnefeltet ”Fra KF: OK 2023-spørgeskema om overenskomstkrav / Arkitektområdet”, afdækker bl.a. arkitektansatte bygningskonstruktørers baggrund og ønsker til prioritering af centrale forhandlingspunkter og afdækning af en række fakta- og holdningsspørgsmål om centrale temaer.

KF’s chefkonsulent Hans Erik Truelsen, der forhandler den kommende overenskomst på plads på vegne af foreningens medlemmer på området, opfordrer alle arkitektansatte til at svare:

”Det er helt centralt for os at kende jeres ønsker og holdninger til forskellige emner, hvis vi skal kunne forhandle det bedst mulige resultat til konstruktørerne. Det er klart en styrke, at vi kan sige med overbevisning i stemmen, at vi har konstruktørerne bag os i forskellige, væsentlige spørgsmål.”

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er anonym og tager cirka 15 minutter at besvare. Du kan sagtens svare fra en telefon eller tablet, men vi anbefaler, at du bruger en PC.

Svarfrist er senest søndag den 2. oktober 2022 inden midnat.

Har du ikke modtaget undersøgelsen?

Er du arkitektansat medlem af KF, men har ikke modtaget undersøgelsen, så kan det skyldes:

  1. Spørgeskemaundersøgelsen kan være havnet i dit spamfilter. Hvis det er tilfældet så godkend gerne samtidig Konstruktørforeningen som afsender.

  2. Du er ikke registreret i KF’s systemer med de rette oplysninger. I så fald skal du kontakte KF for at få spørgeskemaet tilsendt og rettet dine oplysninger. 

Kontakt KF hvis du er oprettet forkert i Mit KF